Kőhalmi Ferenc:+36306615637 kohalmiferenc@gmail.com

Varázslat, mágia – Franz Koffer

Tizenéves koromtól foglalkoztat a bűvészet. Számomra ez a legszebb mesterség a világon.

A Rodolfó dobozoktól a színpadig…

Nagyszerű tanáraim voltak, akiknek sokat köszönhetek. Jó eredményeket hazai és nemzetközi versenyeken.

Ma már nem versenyeken, hanem rendezvényeken, eseményeken mutatom meg magam. Külön specialitásom a zenés – varázslatos gyermek produkcióm – ha ez érdekel, akkor kattints az alábbi gombra.

Ezen az oldalon, ahol éppen vagy megismerheted, hogyan kérhetsz fel céges rendezvényre, beszállítói partyra, VIP rendezvényre, vagy olyan falunapra / versenyre, show-ra, amelyre felnőtteknek szóló bűvészműsorra van szükséged. Akár ez egy esküvő is lehet, ha éppen ezzel dobnád fel a programot.

 

Profi bűvészműsor – rendezvényre!

Többféle műsor típus közül választhatsz, ha mellettem döntesz:

Esküvői program

Amíg az ifjú párt fotózzák, vagy a vacsora végeztével a kedves vendégeket egy interaktív, színpadias produkcióval szórakoztatom el. Akár aranykarikák összekapcsolásával. Arra is volt példa, hogy a lánykérésen kellett elővarázsolnom a gyűrűt…

Színpadi show

Céges rendezvényekre, falunapokra, bálokra, lakodalmakra vagy szabadtéri összejövetelekre kiváló program. A színpadi bűvész show olyan helyen javasolt, ahol több százan jönnek össze, hogy ámulatba jöjjenek. A nézőket mindig bevonom az előadásba. Lehetőség van logók, promóciós anyagok elővarázsolására.

Asztali bűvészet

Ha a rendezvényen, bálon asztalnál ülnek a résztvevők, akkor testközelből tudom elkápráztatni őket a vacsora előtt vagy után. Ennek időtartam a vendégek számától függően 1-3 óra. Alkalmas promóció megerősítésére is.

Vigyél varázslatot a rendezvényedre!

Tudod, hogy szerintem milyen az az előadóművész, akire Neked szükséged van?

Kiszámítható

A rendezvényeden szükséged van egy olyan előadóra, aki időben érkezik. a megbeszélt műsort játssza. A műsor egyedi tartalmát, kereteit meg tudjuk beszélni.

Elhivatott

Nekem ez fontos. Olyannyira, hogy a bűvészet mellett artistaképzőt is végeztem. Ismerem a nézőket és tudom, hogy mivel lehet szórakoztatni őket. És az sem árt, ha érzem a „rezdüléseiket”… Így lesz jó a műsor!

Elérhető

Ha kérdésed van: hívj. Ha megrendelnél egy műsort: hívj. Ha szeretnél valakivel beszélgetni csak úgy és nincs jobb ötleted hívj. Csak akkor nem érsz el, ha alszom vagy ha a színpadon állok.

Beszámítható

Minden szemponbtól beszámítható vagyok előadás előtt, alatt és utána is.

Ezzel is megtisztelem a közönségem…

Néző centrikus

Van aki csak a pénzért csinálja és a háta közepére kívánja az egészet. Én őszinte leszek: imádom a munkám. Egész életemben jól megértettem a közönségem és ők is engem. Ez a műsor is nekik szól!

A piszkosakat is tisztán intézi

A rendezvényedre szerződéssel megyek, a fellépti díjról számlát adok, korrekt elszámolás van, nincsenek az utolsó pillanatban nem várt felárak.

A fentieknek én megfelelek…

Már csak azt kell eldöntened, hogy szeretnél-e Te is a rendezvényedre bűvész műsort. Biztosan vannak kérdéseid… Ezeket tedd fel Nekem bátran és mindent megbeszélünk.

A kapcsolatot könnyen felvehetjük, nincs más dolgod, mint az alábbi elérhetőségek egyikén írni, hívni, füstjelet vagy postagalambot küldeni.

Bármelyik módot választhatod – én a telefont szeretem a legjobban, de Rád bízom a döntést!

Kapcsolatfelvétel

Válassz, hogy az alábbi elérhetőségeken veszed fel a kapcsolatot velem, vagy kitöltöd az űrlapot és később keressük egymást.

kohalmiferenc@gmail.com

+36 30 661 56 37

14 + 9 =

Sitemap